موفقیت و انرژی مثبت

این وبلاگ مخصوص همه کسانیست که خواهان دریافت انرژی مثبت و موفقیت در زندگی خود هستند.

موفقیت و انرژی مثبت

این وبلاگ مخصوص همه کسانیست که خواهان دریافت انرژی مثبت و موفقیت در زندگی خود هستند.

روانکاوی تمایل به دروغ در سنین پایین

شنبه, ۶ آذر ۱۳۹۵، ۱۰:۳۲ ق.ظ

اگر فرزندتان جزو کودکانی است که گاهی اوقات دروغ حرف می‌زند و با دادن تذکر به او ادعا می‌کند که دروغی نگفته! با خود فکر کرده‌اید که برای جلوگیری از دروغ گفتن او چه باید بکنید.

متاسفانه یکی از اشتباهات رایج در برخورد با کودکانی که دروغ می‌گویند، این است که به محض اینکه اشتباه می‌کند یا دروغ می‌گوید، پدر و مادر عنوان می‌کنند که «ااا تو بچه بدی هستی» در حالی که باید گفت «تو کار بدی انجام دادی»؛ اگر کودک احساس کند با هر کار اشتباهی «کودک بدی» می‌شود، طبیعی است که دروغ بگوید.»

در وهله اول باید مشخص شود علت دروغگویی کودک چیست. معمولا بیشتر دروغگویی کودکان به دلیل خیال‌پردازی است و آنها قصد دارند با گفتن داستان‌هایی که واقعی نیست، خود را بزرگ و مهم جلوه دهند و با گفتن داستان‌ها بگویندکه من کودکی قوی هستم.

والدین باید از به کارگیری لفظ دروغ اجتناب کنند و مدام به فرزندشان نگویند که «دروغ نگو»، گفت: «با توجه به اینکه بیان چنین جملاتی از قبیل اینکه «بسه دیگه چرا انقد دروغ می‌گی»، «باز تو شروع کردی به دروغ گفتن» و… می‌تواند پیام‌های منفی‌ای را به کودک انتقال دهد بنابراین بهتر است به تدریج به کودک بفهمانید که من می‌دانم تو داستان تعریف می‌کنی. حتی پیشنهاد می‌شود حین تعریف ماجرا، والدین خود را وارد داستان کنند و به آن آب و تاب بدهند و به نوعی با شوخی، به کودک بفهمانند که متوجه خیال‌پردازی او شده‌اند.


ادامه این مطلب از وبگاه #دکتر_سلام را در این لینک ببینید.


موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۹/۰۶

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی